Vi bruger energi på industrien

fokus på kundeservice

Ring 24/7

Har du akut brug for hjælp, så kommer vi med det samme.

Aftaler​

Vi holder vores aftaler - og er imødekommende når de indgås.

Oprydning

Vi rydder altid op efter arbejdet er udført.

Elektrikren i industrien

Det kræver energi at holde hjulene kørende i industrien, og vi bruger med glæde ekstra energi på vores kunder, som har en vigtig rolle i vores lokalsamfund. 

Dine installationer skal fungere optimalt, så du minimerer stop i produktionen. Derfor er service og vedligeholdelse vigtige parametre, som vi gør meget ud af hos Birger Brødløs A/S.

Skulle uheldet ske, og du oplever udfordringer med dine installationer som påvirker din produktion, så skal produktions-stoppet naturligvis minimeres. Derfor har vi hos Birger Brødløs A/S døgnvagt, hvor vi træffes 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Birger Brødløs A/S erfaringer

Hos Birger Brødløs A/S værdsætter vi samarbejdet med vores kunder, og arbejder hver dag for, at deres energi bruges optimalt i produktionen.

Som fast sparringspartner har vi hele tiden et blik på produktionen, og ser vi muligheder for at optimere produktionen, så gør vi naturligvis dig opmærksom på dette.

Tilknyttet medarbejder fra Birger Brødløs A/S?

Vi forsøger altid at sende den samme montør ud til kunden, så vi akkumulerer mest mulig viden om installationerne hos den ansvarlige medarbejder. 

Dette sikrer dig bedre service på kortere tid. 

Vores medarbejdere lærer hurtigt virksomhedens rytmer at kende, hvilket medfører, at der ikke skal bruges ressourcer på at guide os hen til installationer og anlæg. Vi kender din virksomhed, og dette er vigtigt både for dig og os.

Optimering af produktionen

Energioptimering

Den teknologiske udvikling inden for energioptimering er i fuld fart, og det giver derfor mening løbende hvert år at foretage en gennemgang af sit energiforbrug og installationer. 

Der kan være meget at hente på elregningen ved at sammensætte den nye teknologi til virksomhedens produktionsforhold.

Vi gennemgår produktionen og eksisterende installationer, og med udgangspunkt heri rådgiver vi om energiløsninger, så virksomheden både får en optimal produktion, mindre el-udgift samt en mere sikker drift.

Der findes også teknologier som kan implementeres for at nedbringe elregningen i din produktion:

  • LED-belysning
  • Intelligent lysstyring af belysning. 

I samarbejde med vores leverandører udfører vi installation af bl.a. 

  • Varmepumper
  • Jordvarme
  • Solcelleanlæg

Med et alarm og sikringssystem kan virksomheden være tryggere efter endt arbejdstid. 

Et sikringssystem kan sikre virksomheden mod indbrud, men også mindske risikoen for brand, vandskader og strømsvigt, som kan forårsage store skader.

Står virksomheden overfor en udvidelse af produktionen som kræver nye anlæg og installationer? 

Vi kan hjælpe dig med alle installationerne, som du skal bruge for at komme sikkert i mål med dit projekt. 

Vi kan sørge for, at dine installationer matcher produktions kravene i driften, så du fra starten er sikker på, at installationerne kan håndtere produktionens maksimalbelastning. Der er mange forhold der skal tages i betragtning som fx effektbehov og spændingsfald.

Vi sørger naturligvis for, at alle installationerne overholder alle lovkrav.

Tilbud hos Birger Brødløs A/S?

Er du på udkig efter en pålidelig sparringspartner med god energi og mange års erfaring, så giv et ring eller send en besked. 

Vi tager naturligvis gerne en snak med dig om din forretning, så vi sammen kan optimere energien og driften i din produktion.

Kontakt os

skriv til os

Højgårdsvej 24, 8620 Kjellerup, Danmark
c
p@brodlos.dk

 CVR: 28 97 99 83

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.