Profil

Virksomhedens historie

Birger Brødløs A/S blev stiftet i 1982 af el-installatør Birger Brødløs, som købte virksomheden af tidligere ejer Børge Rasmussen.Efter 23 år som selvstændig, valgte Birger at afhænde forretningen pr. 1/10 2005 til elinstallatør Claus Poulsen og elinstallatør Nicolai Maretti. Begge havde forinden været beskæftiget i firmaet, Claus som overmontør i 9 år og Nicolai som lærling og siden som svend.

Hvem er vi

Vi er en alsidig el-installationsforretning centralt beliggende i Thorning mellem Silkeborg og Viborg. Vi er en ung dynamisk medarbejderstab men med medarbejdere med over 20 års erfaring.

Hvad kan vi

Virksomhedens arbejdsopgaver består af alt indenfor landbrug, industri, erhverv og private.

Det drejer sig såvel som fejlfinding, reparation samt nye installationer.

Service og kvalitet til den rigtige pris er nøgleordene og nogle af de vigtigste faktorer i den daglige drift. Vores veludstyrede servicebiler betyder, at de fleste elopgaver kan løses på stedet uden unødvendig kørsel efter materialer, hvilket både er fordyrende og tidsmæssig ofte ubelejligt.

Såfremt det måtte forekomme, at en reservedel ikke findes i bilen, har vi desuden et stort varelager, således at opgaven kan løses samme dag.Foruden varelageret har vi et stort værksted til diverse reparationer.

Hvad vil vi

Målsætningen for virksomheden er at få beskæftigelse til ca. 6-8 mand, hovedsageligt ved forefaldende reparations- og serviceopgaver men også deltage i licitations- og tilbudsarbejde.

Butik

Vi er altid lagerførende i diverse hårde hvidevarer, såfremt et akut behov måtte opstå.

Kontakt os

skriv til os

Højgårdsvej 24, Thorning, 8620 Kjellerup, Danmark
cp@brodlos.dk

 CVR: 28 97 99 83

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.