DK-Foods

Samarbejde mellem Birger Brødløs A/S og DK-Foods

DK-Foods blev grundlagt i det gamle æg pakkeri i Thorning i 2003. Bygningen var på ca. 4000 m2 og total uanvendelig til peperoni produktion, hvorfor en total ombygning var nødvendig inkl. el installationer.

På daværende tidspunkt havde jeg ingen kendskab til Birger Brødløs A/S, men vidste, at det er vigtig at have en kompetent el teknisk firma tæt på fabrikken med hensyn til den fremtidige drift.

Jeg rettede henvendelse til Birger Brødløs A/S og fortalte lidt om mine planer her og nu, og hvad fremtiden måske ville byde på, hvad jeg forventede af firmaet osv. Birger Brødløs A/S regnede lidt på tingene gav mig en budget pris, ingen store forkromede beregninger, ingen kontrakt – kun et håndslag!! Og sådan har det været lige siden, kodeordet er “TILLID” – ingen tillid ingen forretning, og således har det som sagt været siden 2003 “TILLID”

DK-Foods er i dag på over 10000 m2, 2 stk. transformerstationer med kapacitet på over 2000 A, et elforbrug på over 4 mill. KW/år, og Birger Brødløs A/S har lavet alt fra a til z, hvor alt har været baseret på tillid efter regning bedst og billigst.

Er der nedbrud er firmaet ikke længere væk end den Tlf. du har i lommen og de kommer uanset ugens dag eller tidspunkter, DK-Foods kører 24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Grundlægger Birger Brødløs solgte i 2005 firmaet Birger Brødløs A/S til el-installatørerne Claus Poulsen og Nicolai Maretti. Firmaet kører stadig efter de gamle dyder, hvor nøgleordene er grundighed, omgængelig, effektivitet og tillid. Samarbejdet mellem DK-Foods og Birger Brødløs A/S er intakt, som det har været siden vores første dag tilbage i 2003.

For mig er DK-Foods en succes såvel forretningsmæssig og økonomisk, men ingen kan stå alene og for mig har og er Birger Brødløs A/S en væsentlig hjælpende faktor, for at hjulene snurrer 24 timer – 365 dage om året.

Venlig Hilsen

DK-Foods
Steffen Ramsgård

Kontakt os

skriv til os

Højgårdsvej 24, Thorning, 8620 Kjellerup, Danmark
cp@brodlos.dk

 CVR: 28 97 99 83

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.